In Het Geneuzel vindt binnenkort een bijzonder experiment plaats.Het betreft een lezing èn test van de gemigreerde Italiaan Luggio del Claudino die de kunst verstaat van het ‘wolken kijken’. 

“Kijk, in wolken vormen de stofdeeltjes condensatiekernen, die weer druppels vormen. Dat is de theorie. Maar de psychische uitleg daarvan begrijpt heden ten dagen behalve ik bijna niemand meer!” Jaren geleden lag Claudino vaak tot grote ergernis van de Walfigemse bevolking ‘gewoon op z’n reet’ naar boven te kijken. Vele bespottingen uit de stad waren dan ook niet van de lucht. “Ga terug naar jouw spagettiland” of “is dat zwaar werk lelijke lasagne-uitzuiger?” 

Wat de bevolking niet wist is dat Claudino met een degelijke studie bezig was en na experimenten op zijn grote familie is hij tot de conclusie gekomen dat de wolkenpartij iets zegt over de psyche van de mens die daar naar kijkt! Zo kan hij vertellen of er sprake is van POG, (plots opkomende geilheid), of je een toxic lul bent en of in geval van een vrouw het niet tijd wordt voor een dp (dubbele penetratie).

Aan de hand van een boeiende powerpointpresentatie laat Claudino voorbeelden zien van deze verschijnselen.
Lees het Walfigems weekblad De Kattenbakvulling daarin staat binnenkort de datum van deze avond.
Waarschijnlijk woensdag 22 april in Het Geneuzel,
Korte Noicklaan 4, Zuid- Walfigem- Noord.

Pin It on Pinterest

Share This