In het gemeentehuis van Walfigem is het afgelopen dinsdagochtend danig uit de hand gelopen dat er zelfs even de plaatselijke politie aanwezig was om de gemoedern te temperen. Aanleiding voor dit opstootje was de weigering van de voorzitter Ben Zwijmelteef om zijn nicht Tina het lidmaatschap van Gewoon Normaal te verlenen.

Tina, een vervent aanhanger van de politieke opvattingen van deze partij vond het afgelopen dinsdag niet normaal dat zij als vrouw geweigerd werd om lid te worden. Een argument van de voorzitter had betrekking op haar kledingstijl. Aangezien Tina doorgaans in Walfigem gekleed gaat in een doorzichtige poncho, zal geen inwoner zich daar aan storen.

Storend voor haar was dan ook dat wanneer ze lid van Gewoon Normaal zou worden zij zichzelf zou moeten presenteren in een door de partij opgestelde kledingvoorschriften: een korte strakke minirok met zwarte kouzen, geen panty’s. Dit schoot Tina in het verkeerde keelgat en ging de voorzitter te lijf. Hij kon nog net ontzet worden omdat zij hem met geweld onder haar poncho had getrokken teneinde hem te laten stikken! Gelukkig kwam de Sterke Arm van ons Walfigem net op tijd om Ben te ontzien! Tina wacht een proces verbaal.

te late

Pin It on Pinterest

Share This