Naar aanleiding van het goed bekeken televisieprogramma
De Beste Hoer Van De Klas bij RTL9 afgelopen vrijdagavond is er veel gereageerd op de vraag van de unaniem gekozen ‘beste hoer’ Ankie Zuiglam! Al tijdens de uitzending was zij, maar ook vele anderen van klas 4, De Zonderlingschool, Apekutteveen, benieuwd wat er was terecht gekomen van gymleraart Fiep Rator.

Deze charmeur en parttime vakleerkracht is vanaf 1968 tot 1991 op De Zonderlingschool werkzaam geweest en menig leerling, zowel jongens als meisjes waren verliefd op hem. Behalve dat hij in een stacaravan woonde op camping De Bock, was hij ook actief in het verenegingsleven van voetbalclub W.S.D.T. ’57 waar hij vaak voor Sinterklaas speelde. Ook werd hij regelmatig gesignaleerd op de kinderboerderij bij de geiten en kippen.

Omdat Fiep Rator wel eens liet doorschemeren dat hij van West-Siberische afkomst was is er wellicht een mogelijkheid dat hij naar het Siberische Kapotjeplov is vertrokken. Anderen spreken dat tegen.

Dus, wie weet, waar Fiep Rator op dit moment is kan zich schriftelijk melden bij het Walfigems Weekblad, Dozenweg 25b, Walfigem, o.v.v. Fiep Rator.

Pin It on Pinterest

Share This