Volgens de Maya kosmologie, zal er op 21 december 2012 een conjunctie plaatsvinden en dat zal tevens HET EINDE DER TIJDENzijn. De zon zal astronomisch gezien tegen de achtergrond van een Zwart Gat in de melkweg staan. Deze bijzondere gebeurtenis luidt een nieuw tijdperk in. Ofschoon de wetenschappers er niet over uit zijn, zeggen sommigen dat ons een tijdperk van pakweg 12 tot 13 duizend jaar te wachten staat met veel onheil. Nostradamus stelde al eeuwen geleden het Einde Der Tijden voor met veel honger, geweld en overstromingen. Op dit moment zijn er al voortekenen. Zo is de wereld sterk verdeeld qua geld, geloof, religie en begint het milieu zijn tol te eisen.
Kortom: Kloten vom dem Bock! 

Omdat er toch geen ontkomen aan is heeft Daan Befstra uit Walfigem een nieuw horeca- etablissement geopend dat ingespeeld op de nieuwe periode: “Als er toch geen ontkomen aan is kunnen we beter nu al beginnen met Vet Genieten, want zo heet dit restaurant” , aldus Daan.

Dit houdt in onbeperkt eten en drinken voor het luttele bedrag van € 24,75! 

De vetmakende gerechten zijn:

  • Vette kipsate, grote spies met rete pittige satésaus, taugé, gebakken uitjes, zoet- zure komkommer met rijst en brood en frites.
  • Gebakken vette kogelbiefstuk geserveerd met veel kruidenboter en frites.
  • Veel spareribs geserveerd met 2 ranzig vette koude sausen.
  • Vispannetje, huisgemaakte ovenpannetje met diverse soorten vette vis in witte wijnsaus, gegratineerd met kaas en frites.
  • Mixed grill aan de spies, goed gevulde vette spies van kalkoen, varkenshaas en biefstukpuntjes. geserveerd met 3 vette koude sausjes en gebakken aardappels en frites.
  • Extra keuze? Vraag de bediening naar de diverse stadshappen.
  • Ook voor de kleinere onder ons hebben wij veel kroketten en frikadellen en frites.

Pin It on Pinterest

Share This